Den Bosch, here we come!

Den Bosch, here we come!

Den Bosch, here we come!

Na Venlo, Amsterdam en Nijmegen wordt Forta4u vanaf 1 augustus 2020 ook operationeel in en rondom Den Bosch. Een omgeving met een rijke industrie binnen verschillende sectoren waar wij jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werkgevers willen koppelen, en vervolgens begeleiden en ondersteunen in het arbeidsproces. Ons streven is om deze jongeren een mooie en gestructureerde toekomst te bieden.

Wij willen de werkgevers in de regio Den Bosch graag vertellen wat Forta4u kan betekenen voor hen en de samenleving waarin iedereen gelijke kansen verdient. Onze organisatie zoekt de samenwerking met bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Samen kijken we hoe dat op een zo prettig mogelijke manier gerealiseerd kan worden. Maatschappelijk verantwoord ondernemen biedt ook de nodige voordelen voor werkgevers. Meer hierover vind je op de pagina van onze zusteronderneming en administratieve ontzorger Tyruz (www.tyruz.nl).

Frank Peeters zal gaan fungeren als teamleider en jobcoach in Den Bosch. Frank heeft ruime ervaring binnen deze branche en gaat na een succesvolle periode in Venlo bij Forta4u verder in het hart van Brabant. ,,Ondanks de moeilijke omstandigheden die de coronaperiode met zich meebrengt voor bedrijven en onze jongeren bouwen wij verder aan hun toekomst. Juist in dit soort periodes hebben ze ons keihard nodig. Wij pakken door en zijn er voor ze.´´   

Forta4u onderhoudt een goede werkrelatie met UWV Den Bosch en omliggende gemeentes. Het gezamenlijke doel is om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden en te ondersteunen in de stap naar een vaste baan.

Forta4u heeft een uitgebalanceerd team van jobcoaches dat zich met alle facetten op het gebied van begeleiding en ondersteuning bezighoudt. Het coachen on the job is een belangrijk onderdeel van ons werk dat bijdraagt aan het ontwikkelingsproces van de jongeren, zoals het leren van vaardigheden en het behouden van de arbeidsplek. Waar mogelijk werken wij altijd mee op de werkvloer om het gevoel van saamhorigheid te versterken en uiteraard de ontwikkelingen nauwgezet te blijven volgen. 

Dit gaan we dus ook in Den Bosch doen!

Ben je een werkgever die maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt? Wil je hier graag hulp bij? Laat het ons weten, dan helpen we jouw onderneming graag verder. Wij zorgen voor een geschikte kandidaat en ondersteunen jullie vervolgens in het gehele proces op maatschappelijk vlak door de kandidaat en de werkgever te begeleiden. Daarnaast neemt onze zusteronderneming Tyruz uw administratieve werkzaamheden en contractzaken uit handen. 

Heb jij een Wajong-uitkering? Of zit jij in het doelgroepenregister en vind jij het moeilijk om een baan te vinden of te behouden? Laat het ons weten en dan kijken we samen hoe we jou verder kunnen helpen.

Vragen? frank@forta4u.nl

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

1 + 6 =