Doorzetten waar anderen opgeven!

Doorzetten waar anderen opgeven!

Doorzetten waar anderen opgeven!

Om onze dienstverlening te beoordelen wordt er elk kalenderjaar een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau: Panteia. Middels dit onderzoek krijgt zowel het UWV als Forta4u inzichtelijk hoe onze kandidaten de begeleiding binnen de Werkfit en Naar Werk trajecten ervaren.  

Met gepaste trots mogen wij jullie mededelen dat onze kandidaten binnen de Werkfit trajecten ons met een 8,2 en binnen de Naar Werk trajecten zelfs met een 8,9 hebben beoordeeld.

Naast het klanttevredenheidsonderzoek krijgen we vanuit het UWV over elk kalenderjaar ook een succesvol/onsuccesvol percentage voor de Werkfit en Naar Werk trajecten.
In 2020 is het ons gelukt om 96,30% van de Werkfit trajecten (landelijk gemiddelde: 84,82%) en 76,92% van de Naar Werk trajecten (landelijk gemiddelde: 50,53%) succesvol af te sluiten.

Zoals gezegd zijn wij ontzettend trots en blij met deze resultaten, geeft het ons nog meer energie om op dezelfde voet verder te gaan en kijken we uit naar de toekomst!

Forta4u: Doorzetten waar anderen opgeven!

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.