Forta4u is visiting Nijmegen

Forta4u is visiting Nijmegen

Nijmegenaren zijn eindelijk aan de beurt om in contact te komen met Forta4u. 

Na een aantal weken actief in Nijmegen werkzaam te zijn, mogen wij trots zeggen dat wij nu ook in Nijmegen verschillende cliënten en werkgevers begeleiden en ondersteuning bieden in het arbeidsproces. Wij willen graag meer cliënten deze kans geven op de arbeidsmarkt.

Wij vertellen graag aan werkgevers wie Forta4u is, wat Forta4u doet en geven daarnaast uitleg over de doelgroep. Samen kijken we of er meer wegen naar Rome leiden binnen het bedrijf om zo iedereen een kans te kunnen geven op de arbeidsmarkt.

Daarnaast hebben wij veel contact met het UWV Werkbedrijf Rijk van Nijmegen. Forta4u kijkt samen met het Werkbedrijf waar de mogelijkheden liggen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden en te ondersteunen in de stap naar de maatschappij.

Forta4u zet zich daarnaast niet alleen in voor de stap naar de maatschappij toe. Maar het coachen on the job is een belangrijk onderdeel van ons werk wat bijdraagt aan het ontwikkelingsproces van de cliënten, het leren van vaardigheden en het behouden van de arbeidsplek. Waar kan werken wij altijd mee op de werkvloer!

Dit doen wij nu dus ook in Nijmegen!!

Ben jij een werkgever in Nijmegen, wil jij graag maatschappelijk ondernemen, maar weet je niet hoe je dit kan doen, wil je hier graag hulp bij en klinkt dit als muziek in de oren?

Laat het mij weten en dan help ik jou graag verder!

yvette@forta4u.nl

Heb jij een Wajong uitkering of zit jij in het doelgroepenregister en vindt je het moeilijk om een baan te vinden of te behouden? Laat het mij weten en dan kijken we samen hoe we jou kunnen helpen!

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

7 + 7 =