FORTA4U ONLINE: BETER EN COMPLETER

FORTA4U ONLINE: BETER EN COMPLETER

FORTA4U ONLINE: BETER EN COMPLETER

Ondernemen is vooruit denken. Waar is ruimte voor verbetering? Die vraag stellen we onszelf iedere dag. Met Forta4u Online hebben we een platform gecreëerd dat professionele en betrouwbare online tests biedt die een beter en completer beeld schetsen van ieder individu binnen onze doelgroep. Forta4u Online geeft ons te allen tijde de mogelijkheid te starten met nieuwe reïntegratie- en jobcoachtrajecten. 

De behoefte om Forta4u Online in het leven te roepen is door de coronacrisis nog groter geworden. Begeleiding op afstand wordt veelvuldig ingezet in tijden dat face-to-face contact moeilijk tot stand kan komen. Het uitvoeren van online tests is in dergelijke situaties een uitstekend instrument om ons werk te continueren: het specifiek begeleiden van onze jongeren. 

We vinden het ontzettend belangrijk om iedere kandidaat een plan op maat aan te bieden. Na het intakegesprek met de persoon in kwestie volgen er passende tests, en ook tijdens het reïntegratie- of jobcoachtraject maken we hier veelvuldig gebruik van. Hierdoor krijgen wij een completer en objectiever beter beeld van de kandidaat en kunnen we doelgerichter, efficiënter en daadkrachtiger aan de slag. De tests hebben onder meer betrekking op persoonlijkheid, competenties, capaciteiten, interesses, menstype en belastbaarheid. 

De uitslagen van de tests worden direct gelinkt aan passende beroepen, opleidingen en alle vacatures die op dat moment online staan. Hierdoor maken wij de vertaalslag naar de praktijk. 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

10 + 4 =