Forta4u test medewerkers

Forta4u test medewerkers

Forta4u test medewerkers

Veiligheid en gezondheid moeten zoveel mogelijk gegarandeerd zijn. Daarom heeft Forta4u voorzorgsmaatregelen getroffen. Onze jobcoaches in Venlo en Nijmegen hebben een Vircell Covid 19 Elisa IgG-test ondergaan. 

Als organisatie vinden wij dit ontzettend belangrijk, omdat we met verschillende typen cliënten werken en onze begeleiding op deze wijze optimaal vorm kunnen blijven geven. 

De cliënten die Forta4u begeleidt hebben beperkingen van uiteenlopende aard. Dat kan bijvoorbeeld autisme, ADHD of een lichamelijke beperking zijn. De maatregelen die door de overheid genomen zijn vanwege de coronaperiode zorgen voor verandering en onduidelijkheid. Dit leidt tot stress, omdat mensen met bijvoorbeeld autisme meestal erg houden van dezelfde dingen op dezelfde plek. Er is veel onduidelijkheid. Deze situatie roept logischerwijs veel vragen op. Wat betekent dit voor mijn werkzaamheden? Moet ik meer gaan werken? Moet en kan ik minder werken? Hoe lang duren deze maatregelen en de gevolgen ervan? Wordt mijn contract verlengd? Hoe groot is de kans op besmetting? 

Onzekerheid heerst momenteel in hun levens. Dat maakt ze nog kwetsbaarder. Mensen met een beperking hebben vooral behoefte aan structuur en duidelijkheid, welke in deze situatie volledig is weggevallen. De begeleiding is harder nodig dan ooit, dus we moeten onze werkzaamheden juist in deze tijd voortzetten. Aan de hand van de testuitslagen kunnen we onze begeleiding optimaal vormgeven zodat we onze cliënten kunnen blijven ondersteunen bij het hervinden van hun structuur.  

Voor vragen kunt u bellen met vestigingsmanager Imo Selen: 06-31995316 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

5 + 13 =