Even voorstellen

Even voorstellen

Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Felicia de Vries, 24 jaar oud en woon samen met mijn man in Almere. Samen met mijn zus ben ik opgegroeid bij mijn moeder in Duivendrecht. Een mooi en klein dorp waar ik altijd met veel plezier gewoond heb. Daarna ben ik gaan samenwonen in Amstelveen om vervolgens samen naar Almere te verhuizen in ons droompaleisje.

Naast mijn werk ben ik vier keer per week te vinden in de sportschool. Ik doe daar aan groepslessen zoals Bodycombat of Xcore, maar ik hang ook graag aan de gewichten! Verder vind ik het heerlijk om te shoppen en om lekker samen met mijn man thuis op de bank series te kijken.

Ik heb de opleiding Maatschappelijke zorg aan het ROC van Amsterdam gevolgd en daarna de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Daarnaast heb ik een Masterclass ‘integriteit’ gevolgd, wederom aan de Hogeschool van Amsterdam.

Door de jaren heen heb ik diverse stages gelopen met verschillende doelgroepen. Naast mijn studie heb ik zeven jaar als Teamleider in de Albert Heijn gewerkt. Een ontzettend leuke en leerzame periode waar ik veel geleerd heb. Na mijn studie ben ik begonnen als begeleider in de gehandicaptenzorg. Ik heb drie jaar gewerkt met de doelgroep ernstig meervoudig gehandicapten (EMB). Veel voorkomende belemmeringen waren gerelateerd aan autisme. Door verschillende cursussen in het autisme spectrum te hebben gevolgd, heb ik mijn expertise in autisme verder vergroot. Na drie jaar wilde ik mij verder ontwikkelen in de psychiatrie. Daarna heb ik twee jaar in de psychiatrie gewerkt en ik heb ervaring opgedaan met veel verschillende cliënten met psychische aandoeningen.  

Na vijf jaar was het tijd om mijn droom na te gaan. Werk zoeken waar je samen met een kandidaat een proces doormaakt, je doelen mee gaat behalen en waar ik mijn enthousiasme in kwijt kan. Forta4u gaf mij deze kans.

Ik ben iemand waar niets teveel voor is en ik ga geen uitdaging uit de weg. In mijn coaching vind ik het belangrijk om iedereen op een respectvolle en gelijkwaardige manier te behandelen. Een luisterend oor te bieden, maar ook oprechte interesse in zijn of haar leven. Het motiveren en stimuleren van een ieder om het beste uit zijn dag te halen vind ik een belangrijk onderdeel. Ik wil dat een kandidaat zich veilig voelt bij mij en mij vertrouwt. Zo kunnen wij samen werken aan een ontzettend mooie toekomst!

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

2 + 13 =