Even voorstellen

Even voorstellen

Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Frédérique Ros. Ik ben geboren in Zeist, maar op jonge leeftijd al met mijn ouders naar de Betuwe verhuist. Om precies te zijn naar Bemmel. Hier ben ik verder opgegroeid en heb ik ook het grootste gedeelte van mijn leven gewoond. Na een kort uitstapje naar België, woon ik sinds de zomer van 2020 in Nijmegen.

In mijn vrije tijd vind je mij meestal in de sportschool of in een leuk restaurantje. Het liefst heb ik mijn vrienden dicht bij me en doe ik leuke dingen met hen.

In 2019 ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Gedurende mijn opleiding heb ik stage gelopen binnen verschillende instanties. Hierdoor heb ik met diverse doelgroepen kunnen en mogen werken.

Na het behalen van mijn diploma wilde ik mezelf verder ontwikkelen en ben ik me gaan oriënteren op de arbeidsmarkt. Al snel kwam ik tot de conclusie dat mijn hart sneller gaat kloppen van het werk dat jobcoaches uitoefenen. Ik vind het mooi om te zien hoe iemand met de juiste coaching doelen bereikt die eerder voor onmogelijk werden gehouden.

Een open en eerlijke houding richting anderen vind ik ontzettend belangrijk. Iedereen moet de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. Het maken van een paar flauwe grappen hoort hier zeker ook bij. Ik ben nieuwsgierig en luister graag naar iemands verhaal. In mijn werk sta ik voor gelijkwaardigheid en wederzijds respect. De eerste stap in een (werk)relatie is het opbouwen van vertrouwen.

Creatief en oplossingsgericht denken zijn mijn kernwaarden. Deze wil ik ook toepassen binnen mijn werk bij Forta4u.

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

8 + 8 =