Even voorstellen

Even voorstellen

Aangenaam kennis te maken

Als nieuw lid Forta4u in Nijmegen wil ook ik me graag even verder voorstellen!

Mijn naam is Lise de Jong en ik ben 25 jaar oud.

Geboren in het Brabantse Boxtel, maar ondertussen alweer bijna vier jaar ingeburgerd in het mooie Nijmegen. Ik bevind mij nu in mijn laatste studiejaar van de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, te Nijmegen. Voordat ik begon aan de opleiding ergotherapie ben ik afgestudeerd voor de opleiding Wellness & Lifestyle.

Vanaf februari tot en met juni voer ik mijn eindstage uit bij Forta4u.

Gedurende mijn vorige en huidige opleiding/stages heb ik al enige ervaring opgedaan in het werken met verschillende doelgroepen. Voor mij als doener word ik het meest vrolijk van het cliƫntencontact. Ik ben graag in contact met mensen en zorg er graag voor dat iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Op welke manier dan ook, iedereen verdient een plek in de samenleving en daar draag ik graag een deel aan bij om dat in het leven te roepen!

Als ergotherapeut in opleiding wil ik mij tijdens mijn periode bij Forta4u verder ontwikkelen op het gebied van jobcoaching en re-integratie.

Van mezelf ben ik een leergierig persoon en sta ik vol energie in het leven. Naast mijn opleiding werk ik als ambassadeur en mantelzorgondersteuner bij Mantelaar en sta ik nog af en toe als verkoopmedewerkster in loft boutique Hello Den Bosch, in ’s Hertogenbosch. Verder hou ik ervan lekker te borrelen en te eten met vrienden, ben ik altijd in voor een feestje en ben ik naast al die gezelligheid ook nog wekelijks, fanatiek in de sportschool en op de tennisbaan te vinden.

Inmiddels ben ik al hartelijk en warm ontvangen binnen het team van Forta4u, wat maakt dat ik me meteen ‘thuis’ voelde en mezelf kon zijn. Ik heb zin om met dit jonge, frisse team aan de slag te gaan, hen en de kandidaten beter te leren kennen en mezelf te gaan ontwikkelen.

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

10 + 8 =