Aangenaam kennis te maken

Aangenaam kennis te maken

Aangenaam kennis te maken

Hallo allemaal,

Als nieuw lid van het Forta4u-team wil ik mij graag voorstellen! Mijn naam is Ralf Bouten, ik ben momenteel 21 jaar oud en woonachtig in het rustige Lomm. Voordat ik als jobcoach bij Forta4u aan de slag ben gegaan heb ik de studie Ergotherapie gevolgd aan de hogeschool Zuyd te Heerlen.

In de studentenjaren ben ik door mijn stages in revalidatiecentra vaardiger geworden in het uitoefenen van het vak Ergotherapie. Voor mijn afstuderen ben ik afgereisd naar India waar ik heb gewerkt in een project voor een vrijwilligersorganisatie in Bangalore. Ik vond het bijzonder om een bijdrage te leveren aan dit project en neem de ervaringen vanuit India mee in mijn toekomstige beroep als jobcoach. In mijn ogen is deze ‘beroepsswitch’ een goede keuze geweest voor mij als persoon.

In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden in het dorp, waar ik klarinet en saxofoon speel bij de harmonie, zondagochtenden te vinden ben op het voetbalveld van RKDSO en wekelijks clubavonden organiseer voor kinderen bij Sirene’99.

Verder ga ik een aantal keren per week fitnessen en hardlopen met een groepje vrienden, maar ik vind het ook fijn om een avondje op de bank te hangen met mijn vriendin.

Een druk sociaal leven, maar ik geniet ervan om onder de mensen te zijn en projecten samen met anderen te organiseren .

Tot nu toe geniet ik van het werken bij Forta4u. Elke dag is weer anders, vooral omdat dagen vaak anders lopen dan gepland. Het jonge, energierijke team van Forta4u maakt het werken natuurlijk nog leuker. Ik hoop nog een hele tijd jongeren te mogen helpen op zoek naar een baan of te begeleiden op de werkvloer zelf namens Forta4u.

Wie weet zien we ons snel!

Groetjes Ralf

 

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

11 + 14 =