Even voorstellen

Even voorstellen

Aangenaam kennis te maken

Als nieuw gezicht binnen Forta4u wil ik mij graag even voorstellen!

Mijn naam is Sierd Janssen en ik ben 23 jaar oud. Ik ben inmiddels bezig met mijn laatste schooljaar aan de opleiding Sport, Gezondheid en management in Nijmegen. Voordat ik in Nijmegen ben begonnen ben ik afgestudeerd als Orthobewegingsagoog op het CIOS in Sittard.

Vanaf begin februari tot en met eind juni voer ik mijn scriptieonderzoek uit bij Forta4u.

Ik heb al enige ervaring opgedaan in het werken met verschillende doelgroepen. Ik heb onder andere gewerkt en/of stagegelopen bij SGL in Baarlo en bij de Vijverhofschool in Tegelen. Daar heb ik gemerkt dat het tussen mij en verschillende doelgroepen enorm ‘klikt’. Zodoende ben ik ook bij Forta4u beland. Ik krijg hier de kans om mijn scriptieonderzoek, om de mogelijkheden voor een beweeg- en sportproject te onderzoeken, uit te voeren! Ik ga onder andere onderzoeken of sport een middel kan zijn om bij de kandidaten van Forta4u verschillende sociale- en werknemersvaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren zodat deze kandidaten uiteindelijk eerder in aanmerking komen voor een betaalde baan. Daarnaast zal ik op den duur ook een aantal jobcoachtrajecten gaan uitvoeren.

In de avonduren en in het weekend ben ik voornamelijk bezig met mijn grootste hobby, voetbal. Voetbal is voor mij een belangrijk onderdeel in mijn leven. Naast dat ik speler ben van het eerste elftal van Sportclub Irene ben ik ook trainer van een jeugdteam. Daarnaast werk ik één avond in de week als receptiemedewerker bij sportschool de Health & RacketClub in de Boekend. In mijn vrije tijd kijk ik Netflix met mijn vriendin of ga ik op stap met mijn vrienden.

Ondanks dat ik pas net ben begonnen voel ik me al helemaal thuis binnen Forta4u. Het is een jong team en dat past goed bij mij. Het werk als jobcoach spreekt mij enorm aan en ik ben blij dat ik mezelf als persoon hier kan ontwikkelen.

Mocht je vragen hebben over het beweegproject of ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op. Mijn contactgegevens vind je op onze website:

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

3 + 1 =