Het verhaal van… Barry

Het verhaal van… Barry

Barry

In het verhaal van.. lees je een kort interview waarin mensen die wij begeleiden een beeld geven over het bedrijf waar zij werkzaam zijn en ook over de begeleiding van Forta4u.

BanBao ontwikkelt en produceert educatief en goedkoop speelgoed voor kinderen. Deze producten worden wereldwijd geleverd. Het bedrijf is erg groeiende en is momenteel bezig met het ontwikkelen van milieuvriendelijke speelgoedblokken. Het hoofdkantoor zit in China gevestigd. Barry is werkzaam op de vestiging in Venlo.

 

1.Hoe lang ben je werkzaam bij je huidige werkgever? 

 

Ik werk bijna 2 jaar bij BanBao en krijg een contract voor onbepaalde tijd, Hoera!!

 

2.Welke taken heb je bij jouw werkgever? 

 

Ik doe verschillend en afwisselend werk. Van bouwen tot het invoeren van gegevens in de computer. Ik vind het fijn dat dit erg afwisselend is.

 

3.Waar heeft de jobcoach jou bij geholpen op de werkplek? 

 

Het vinden van deze te gekke baan, het aan gaan van gesprekken met mijn leidinggevende en meehelpen met mijn werk. In het begin is mijn Jobcoach ook nog een aantal keren thuis geweest om werkzaken te bespreken maar dit is momenteel niet echt meer nodig.

 

4.Hoe lang krijg je al hulp van Forta4u? 

 

2,5 jaar

 

5.Wat betekent Forta4u voor jou buiten jouw werk? 

 

Mensen helpen die moeilijk aan het werk komen, daarnaast organiseert Forta4u ook wel eens activiteiten waarin ik 2 keer op rij eerste ben geworden, dit was echt super!!

 

6. Waar wil je over 3 jaar staan in het leven? 

 

Geen twijfel over mogelijk: dan wil ik nog werken bij BanBao!!

 

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

9 + 11 =