Het verhaal van… Wilmar

Het verhaal van… Wilmar

Wilmar

 

In het verhaal van.. lees je een kort interview waarin mensen die wij begeleiden een beeld geven over het bedrijf waar zij werkzaam zijn en ook over de begeleiding van Forta4u.

Hutten

Hutten is bijna 90 jaar actief in de gastvrijheidsindustrie. Gastvrijheid gaat niet alleen om de lach of de vriendelijke woorden, maar om alles wat de gast ervaart en wat voor energie dit uitstraalt. Authenticiteit en integriteit zijn hierbij essentieel. Onze oprechte gastvrijheid overtreft verwachtingen. Met onze producten en diensten willen we werkelijk iets toevoegen. We willen bijzondere momenten maken en momenten bijzonder maken. De verwachtingen van mensen overtreffen, altijd net dat beetje meer geven.

 

1.Hoe lang ben je werkzaam bij je huidige werkgever? 

 

Sinds 2014 werk ik voor Hutten catering. Eerst bij Genzyme, daarna bij Oracle en op dit moment bij ATOS. Ik heb bij Hutten altijd in de spoelkeuken gewerkt, dit is wat ik momenteel ook doe bij ATOS. Bij ATOS werk ik vanaf september 2016.

 

2.Welke taken heb je bij jouw werkgever? 

 

Ik werk momenteel in de spoelkeuken. Hier zorg ik dat alle afwas wordt gedaan zoals borden en bestek, koffiekopjes en keukengerei.

Naast mijn taken in de spoelkeuken help ik af en toe het keukenpersoneel met het klaarzetten van het buffet en het bakken van snacks.

 

3.Waar heeft de jobcoach jou bij geholpen op de werkplek? 

 

De jobcoach heeft mij helpen zoeken naar een werkplek. Wanneer het wat minder ging op de werkplek, heeft de jobcoach mij geholpen om van locatie te wisselen en mij hier weer in te werken. Mijn jobcoach werkt samen met mij op de werkplek, zodat ik mijn taken sneller onder de knie krijg en deze uiteindelijk zelfstandig kan uitvoeren.

 

4.Hoe lang krijg je al hulp van Forta4u? 

 

Ik krijg vanaf 2014 begeleiding van Forta4U op verschillende werkplekken.

5.Wat betekent Forta4u voor jou buiten jouw werk? 

Mijn jobcoach is wel eens bij mij thuis geweest en heeft contact gehad met mijn vader. Ik vind het fijn dat mijn vader weet hoe het met mij gaat op het werk. Daarnaast kan ik altijd met alle vragen terecht bij mijn jobcoach.

 

6. Hoe voel jij je binnen de organisatie waar je nu werkt? 

 

Ik voel mij erg goed. Ik heb hele leuke collega’s. Iedereen is erg vriendelijk en het is altijd gezellig druk op de werkplek. Sommige dagen kan het erg druk zijn, maar dit vind ik niet erg. Als ik een vraag heb, kan ik altijd terecht bij mijn collega’s en leidinggevende.

 

7. Waar wil je over 3 jaar staan in het leven? 

 

Ik zou heel graag willen werken in de keuken bij Hutten. Bijvoorbeeld de kok meehelpen met broodjes smeren, fruit snijden en helpen met het uitserveren van warme snacks. Ik denk dat ik het werken in de spoelkeuken over een tijdje niet meer leuk vind en wil daarom graag werken in de catering.

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

7 + 1 =