Kevin staat op eigen benen

Kevin staat op eigen benen

Kevin staat op eigen benen: ´Dankzij goede begeleiding´

De 27-jarige Kevin Zweers gaat tegenwoordig zelfstandig door het leven als medewerker van cateraar Vitam. De begeleiding die Forta4u Kevin gaf de afgelopen jaren heeft hem door een moeilijke periode geholpen waardoor hij nu krachtig op eigen been staat.

Hij keek altijd de kat uit de boom. Kevin liet andere mensen zijn keuzes maken. ,,Op een gegeven moment werd mij de vraag gesteld of ik niet zelf beslissingen moest gaan nemen in mijn leven. Dat zette me aan het denken. Ik ben aan dit mindere punt van mij gaan werken met de jobcoaches van Forta4u.´´ 

Kevin is medewerker bij Vitam, een cateringbedrijf. ,,We verzorgen de catering in het stadskantoor van Arnhem. Ik help klanten bij de koffiebar, bereid salades voor en maak broodjes voor het bedrijfsrestaurant. Na bijna vier jaar begeleid te zijn door verschillende jobcoaches van Forta4u werk ik sinds kort zelfstandig´´, zegt Kevin vol trots. ,,Dat ik nu op eigen benen sta komt doordat ik me verbaal heb verbeterd. Ik was altijd een binnenvetter die nooit zijn problemen besprak. Ik had het altijd lastig met veranderingen, maar dat maakte ik niet bespreekbaar. Tegenwoordig doe ik dat wel. Als er iets aan de hand is, dan gooi ik het eruit. Ik kan alles overleggen en bespreken met mijn huidige manager. Zijn deur staat altijd open. En zelfs de jobcoaches van Forta4u kan ik nog altijd raadplegen. Imo Selen, Sjiva Jochijms en Yvette Reintjes hebben mij altijd met raad en daad bijgestaan. Dat ik ze mag blijven bellen of appen geeft mij een gerust gevoel.´´ 

Naast de goede verstandhouding met zijn manager leert Kevin veel van zijn assistent-manager. ,,Het is een ervaren man die mij veel kneepjes van het vak bijbrengt. Over een jaar of vijf gaat hij met pensioen. Dan hoop ik zijn functie over te kunnen nemen. Dat is mijn doel. Ik heb daarin nog een lange weg te gaan, maar ik ga deze uitdaging zeker aan.´´ Het leven lacht Kevin toe. Hij gaat met ontzettend veel plezier naar zijn werk. ,,Werken in de horeca is mijn grote passie. Ik heb mijn opleiding hierin gevolgd en ben vervolgens meteen in deze branche aan de slag gegaan. Ik haal veel voldoening uit het contact met andere mensen, omdat elke persoon uniek is. Iedereen is anders in zijn benadering. Dat is ontzettend leerzaam voor mij.´´

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

7 + 13 =