Het verhaal van… Iman

Het verhaal van… Iman

Iman

In het verhaal van.. lees je een kort interview waarin mensen die wij begeleiden een beeld geven over het bedrijf waar zij werkzaam zijn en ook over de begeleiding van Forta4u.

KFC ook bekend als Kentucky Fried Chicken is een fastfoodketen die kipproducten verkoopt en werkt volgens het franchise-model. KFC is de grootste fried chicken keten ter wereld en ook één van de grootste fastfoodketens. In Nederland zijn 55 KFC vestigingen. Het eerste Nederlandse KFC-restaurant werd geopend in Rotterdam in 1972.

 

1.Hoe lang ben je werkzaam bij je huidige werkgever? 

 

Ik ben op 8 maart gestart in de proefplaatsing bij de KFC in Nijmegen. Op 7 mei heb ik de proefplaatsing succesvol afgerond en op 8 mei heb ik mijn contract getekend bij de KFC.

 

2.Welke taken heb je bij jouw werkgever? 

 

Ik werk voornamelijk in de keuken. Hier ben ik verantwoordelijk voor het prepareren van de verschillende soorten kipstukken. Ik zorg er voor dat de klanten een lekker stukje kip krijgen te eten. Eerst worden de kipstukken ‘’gebread’’ in het meel, waarna ze in een grote frituurpan gaan. Als dit voorbij is, zijn de kipstukken klaar om naar de gasten te gaan. Daarnaast ben ik er ook verantwoordelijk voor om mijn keuken schoon te houden als ik aan het werken ben.

 

3.Waar heeft de jobcoach jou bij geholpen op de werkplek? 

 

Eerst hebben we kennisgemaakt bij het Van der Valk hotel in Nijmegen. Hier heb ik verteld wat ik voor werk zoek en welke dingen voor mij belangrijk zijn. Een week later zijn we samen op sollicitatiegesprek gegaan bij de KFC in Nijmegen. Dit is goed verlopen waardoor ik dus in de proefplaatsing mocht beginnen. Op de werkplek heeft de jobcoach mij geholpen in de omgang met collega’s en leidinggevenden. Daarnaast kon ik bij hem terecht als ik vragen had over mijn rooster, salaris of vakantiedagen. Ook wanneer ik wat minder gemotiveerd was, was het prettig om even met mijn jobcoach over de situatie te praten.

 

4.Hoe lang krijg je al hulp van Forta4u? 

 

Vanaf het moment van kennismaken in de eerste week van maart 2017.

 

5.Wat betekent Forta4u voor jou buiten jouw werk? 

 

Ik kan ook buiten mijn werktijden terecht met vragen bij mijn jobcoach. Dit vind ik erg fijn. Ik hoef dan niet te wachten totdat ik mijn jobcoach weer zie op de werkplek en kan mijn vragen direct stellen. Dit geeft mij meer rust.

 

6. Waar wil je over 3 jaar staan in het leven? 

 

Ik hoop dat ik dan nog steeds werk bij de KFC. Ik vind het werk erg leuk en kan er nog steeds veel leren.

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

6 + 13 =