Het verhaal van… Kingsley

Het verhaal van… Kingsley

Kingsley

“Mijn naam is Kingsley (25). Sinds twee jaar woon ik in Venlo. Ik heb een prachtige dochter van twee jaar waar ik de helft van mijn dagen aan besteed. Als hobby ben ik party fotograaf en ontwerp ik kleding. Mijn passie is sport, altijd al geweest. Ik ben een ex-atleet en nog steeds hou ik ontzettend van sporten. Momenteel werk ik parttime bij Grenswerk in de keuken”.

Grenswerk is het poppodium van Venlo en omstreken. Activiteiten in alle aspecten van de popcultuur komen aan bod bij Grenswerk: Concerten, dance feesten, repeteer- en opname faciliteiten, vrijwilligerswerk, opleidingsmogelijkheden en nog veel meer. Bij Grenswerk zit een eetcafé. Het eetcafé is befaamd om de pizza’s die ze daar maken.

“Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van salades, koken voor artiesten en soms ook de afwas. Ik snij groenten en doe vlees- en visvoorbereidingen. Bij Grenswerk maken ze alles zelf. Van pesto tot dressings, lekkere salades en meer. Door mijn gezonde en sportieve leefstijl vind ik het belangrijk om met verse en zelfgemaakte producten te werken. De keuken van Grenswerk sluit hier mooi op aan”.

Uitdaging en energie.

“Als ik een opdracht krijg en ik dit helemaal zelf in mag vullen, bijvoorbeeld als ik mag koken voor artiesten. Zo kan ik laten zien dat ik kan koken”.

Werkdruk.

“Als het druk is ligt de werkdruk soms hoog. Door mijn achtergrond als atleet heb ik discipline en werk ik graag met deze tijdsdruk.”

Sfeer.

“Bij grenswerk hangt een fijne sfeer met veel gezellige mensen. Ik heb niet alleen contact met mijn collega’s in de keuken, maar ook met artiesten en klanten, erg leuk!”

Toekomst.

“Ik zie mezelf voorlopig bij Grenswerk blijven. Ik kan mijn kwaliteiten hier goed benutten. Ik ben goed ‘coachable’ en leer snel door te ervaren, bij Grenswerk leer ik elke keer weer iets nieuws. Ik zit goed in mijn vel en word gerespecteerd om wie ik ben. Misschien ga ik ooit nog een opleiding volgen tot kok. Wie weet kan ik dit combineren met mijn huidige baan”.

Forta4U.

“Via via kwam ik in contact met iemand die bekend was met forta4u. Toen heb ik de site bekeken en zelf contact gezocht. Zo is het balletje gaan rollen. Forta4u luistert goed naar wat ik wil en werkt daar naartoe. Ze hebben meerdere mogelijkheden aangeboden en uiteindelijk ben ik op de juiste plek beland.”

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

12 + 6 =