Werkgever onder de aandacht

Werkgever onder de aandacht

Stryker

 

Deze week een werkgever in de schijnwerpers: Stryker ESCS BV

Stryker is een van ’s werelds meest toonaangevende medische technologiebedrijven, met de toewijding om zorgprofessionals in de gezondheidszorg te helpen met het efficiënter kunnen uitvoeren van hun werk en het verbeteren van de patiëntenzorg. Stryker biedt een breed scala aan innovatieve medische technologieën, zoals reconstructieve, chirurgische, neurotechnoloigsche en wervelkolom producten om mensen te helpen aan een actief en meer bevredigend leven.

Stryker vindt het ook erg belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Eén onderdeel hiervan is het bieden van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dankzij de prettige samenwerking tussen Forta4u en Stryker, werken er inmiddels vier jongeren via Forta4u bij Stryker. De jongeren worden via onze partner Tyruz verloond. Drie jongeren werken in het Warehouse. Ze zijn hier medeverantwoordelijk voor het verwerken van de bestellingen die bij Stryker binnen zijn gekomen. Voorbeelden van werkzaamheden zijn het picken van orders, het shippen van deze orders en het bouwen van bepaalde kits die onder andere gebruikt worden tijdens operaties. Daarnaast hebben we ook een kandidaat die op administratieve afdeling werkt. Hier ondersteunt ze voornamelijk de HR-afdeling bij het uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden.

Er heerst een prettige werksfeer binnen Stryker. Onze kandidaten krijgen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Voor zover mogelijk wordt hierbij goed gekeken naar de wensen en behoeften van onze kandidaten zelf. Dit zorgt ervoor dat onze kandidaten zich snel thuis voelen en het gevoel hebben dat ze gewaardeerd worden. Er is ruimte voor een grapje, maar er wordt met z’n allen ook hard gewerkt om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

Daarnaast zijn er binnen Stryker, voor onze kandidaten, voldoende mogelijkheden om door te groeien. Twee kandidaten werken nu al een geruime tijd bij Stryker en zij werken momenteel zelfs nieuwe collega’s in!

Als Forta4u zijn wij erg blij met een werkgever als Stryker. Stryker biedt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid weer te integreren op de arbeidsmarkt. Mede hierdoor kunnen deze jongeren zichzelf verder ontwikkelen en bouwen aan een stabiel leven. Wij hopen de komende jaren deze prettige samenwerking te blijven voortzetten en zelfs uit te breiden. Uiteraard zijn we erg trots op onze kandidaten en hopen we dat ze zichzelf verder blijven ontwikkelen binnen Stryker.

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

3 + 14 =