Nieuws

Even voorstellen: Wout!

Graag stel ik mezelf even voor…

Mijn naam is Wout Brinkman, ik ben 24 jaar oud en woon in een van de gezelligste steden van Nederland, namelijk Breda. Al op jonge leeftijd ben ik op mezelf gaan wonen, waardoor ik al vroeg zelfstandig ben geworden.

Naast mijn werk bij Forta4u ben ik altijd actief bezig met sporten. Voetbal is mijn grootste passie. Als kind was ik al een fanatieke voetballer en speelde ik in de selectie. Tegenwoordig maak ik deel uit van een leuk vriendenteam, dat tegenwoordig het eerste elftal is. Ook geef ik al meer dan zes jaar voetbaltraining aan selectieteams, dit doe ik bij IM Sports in Breda. Hier begeleid ik jonge voetballers en help ik hen om het beste uit zichzelf te halen. Zoals je ziet zit voetbal echt in mijn bloed.

Naast voetbal ben ik ook vaak te vinden op de padelbaan of in de sportschool. Voor mij is sporten een belangrijke manier om mijn energie kwijt te kunnen. Door actief bezig te zijn, voel ik me fit en gezond. Sporten heeft me niet alleen fysiek sterker gemaakt, maar ook sociaal. Veel van mijn vrienden zie ik regelmatig op de sportclub, wat bijdraagt aan een leuke sociale kring. Naast al het sporten ben ik ook heel erg sociaal en hou ik ervan om leuke dingen te doen met mijn vrienden of met mijn vriendin.

Naast school en studie ben ik al op jonge leeftijd gaan werken. Mijn eerste baantje was bij Albert Heijn. En daarna heb ik ervaring opgedaan in de bediening en bij Draagkracht. Na mijn studie heb ik anderhalf jaar gewerkt bij een Sport BSO, wat goed aansloot bij mijn opleiding. Na de middelbare school heb ik namelijk de opleiding Sport en Bewegen afgerond, met als specialisatie Trainer/Coach.

Na deze waardevolle ervaringen was ik toe aan een nieuwe stap, en zo kwam ik bij Forta4u terecht. Ik kijk ernaar uit om successen te boeken en mijn bijdrage te leveren aan dit mooie bedrijf. Voor mij staat de kandidaat altijd op nummer één. Ik krijg ontzettend veel energie om kandidaten verder te helpen. Bovendien ben ik erg leergierig en ga ik binnenkort ook nog beginnen aan een deeltijdopleiding Social Work, zodat ik nog meer kennis kan opdoen en mijn vaardigheden verder kan ontwikkelen.

T:  06 – 425 511 12

E: wout@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder