Wat we doen

Wat we doen

´We zullen de weg naar succes vinden, zo niet dan maken we de weg zelf´

Hannibal Karkas, Romeins legerofficier

Wat we doen…

Forta4u is gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden begeleiding bij het vinden van een passende werkplek en daarnaast coaching op de werkplek zelf. De jobcoaches van Forta4u werken mee op de werkvloer om zo de optimale begeleiding te kunnen bieden, met als doel baanbehoud en verzelfstandiging.

Heb jij een WIA-, Wajong-, ZW- of WW (WGA <35%)-uitkering, of sta jij geregistreerd in het doelgroepregister en ben je op zoek naar een passende baan? Neem dan contact met ons op.

Het UWV en de gemeenten schakelen ons in om jou zo goed mogelijk te begeleiden naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt. Weet jij zelf een te gekke werkplek? Laat het ons weten..

Wat we doen…

Forta4u is gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden begeleiding bij het vinden van een passende werkplek en daarnaast bieden wij coaching op de werkplek zelf. De coaches van Forta4u werken mee op de werkvloer om zo de optimale begeleiding te kunnen bieden, met als doel baanbehoud en verzelfstandiging.

Heb jij een WIA-, Wajong-, ZW- of WW (WGA <35%)-uitkering, of sta jij geregistreerd in het Doelgroepregister en ben je op zoek naar een passende baan? Neem dan contact met ons op.

Het UWV en de Gemeenten schakelen ons in om jou zo goed mogelijk te begeleiden naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt. Weet jij zelf een te gekke werkplek? Laat het ons weten..

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

2 + 6 =