Jobcoachtrajecten

Jobcoachtrajecten

Jobcoaching

COACHING OP DE WERKPLEK

Je krijgt een jobcoach toegewezen welke je intensief begeleidt op de werkplek. De jobcoach zal samen met jou opstarten bij de werkgever, je helpen in het contact met de leidinggevende of collega’s én werkt met jou mee op de werkplek. In het begin zullen er wekelijks evaluatiegesprekken plaatsvinden waarin de huidige stand van zaken wordt besproken, leerdoelen worden opgesteld en geëvalueerd. Daarnaast werken onze jobcoaches, als het mogelijk is, met je mee op de werkvloer. Op deze manier kunnen jullie tijdens de werkzaamheden bepaalde zaken evalueren en kan de jobcoach in de praktijk achterhalen waar je hulpvragen liggen.

Wanneer jij je op je plek voelt en naar tevredenheid functioneert wordt de begeleiding afgebouwd. Het doel is dat jij uiteindelijk zelfstandig kunt functioneren op de werkplek. Een jobcoach is er voor jou maar ook voor de werkgever.

 Je komt voor het ‘Jobcoach‘ traject in aanmerking als je een Wajong of WGA uitkering hebt van het UWV of via de gemeente in het Doelgroepregister staat geregistreerd.

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.