Werken bij Tyruz

Werken bij Tyruz

Sales medewerker/ Verbinder

(REGIO AMSTERDAM)

(24-30 uur per week, verdeeld over 4 dagen)

Wil je graag bij ons werken

Tyruz is dé detacheringspartner voor opdrachtgevers die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen door banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te creëren. Tyruz biedt opdrachtgevers totale ontzorging bij de uitvoering van de Participatiewet en Social Return On Investment vraagstukken.

Tyruz is een dochteronderneming van Forta4U. Forta4U is gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij zijn op zoek naar een verbinder, B2B, die voor ons op zoek gaat naar partners die jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans willen geven. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de salesactiviteiten uit het jaarplan dat je samen met de teamleider Sales hebt opgesteld. Je gaat op zoek naar nieuwe werkgevers met mooie functies voor onze doelgroepen. Tevens ga je specifiek voor een kandidaat op zoek naar een nieuwe werkplek. Je bent thuis in het MKB, maar schroomt niet om met de grote spelers op de markt te communiceren.

Werkzaamheden:
  • communicatief vaardig;
  • staat open voor feedback en kan zowel in teamverband als solistisch werken;
  • zelfstarter;
  • zet je in om onze salesprocessen naar een hoger niveau te brengen;
  • je ziet kansen en laat niet los voor je je doel bereikt hebt;
Specifieke functie-eisen:

Heb je eerder met onze doelgroep en de bijbehorende voorzieningen gewerkt? Dan is dat een dikke pré en zien we dat graag terug in je CV en/ of motivatiebrief.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een flexibele baan in een groeiende organisatie met verschillende mogelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor de salesactiviteiten van onze vestiging in Amsterdam en hebt regelmatig overleg met de andere relatiebeheerders zodat jullie samen op één lijn zitten. Trainingen zijn onderdeel van onze bedrijfsfilosofie in persoonlijke groei. Werkplezier is onderdeel van onze cultuur en er is een goede balans tussen inspanning en ontspanning.

Heb jij na het lezen van bovenstaande het idee dat deze baan jou op het lijf geschreven is en heb je zin in wat nieuws; stuur je CV en motivatiebrief naar onze HR-Adviseur anne@forta4u.nl en we zullen contact met je opnemen.

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.