Anne de Bree

Anne de Bree

Anne
de Bree

HR-adviseur

HR-adviseur

Mijn naam is Anne de Bree. In het voorjaar van 2018 ben ik bij Forta4u begonnen als HR-adviseur. Ik woon samen met mijn vriend en onze drie kinderen in Venlo. Mijn roots liggen in Utrecht waar ik de eerste acht jaar van mijn leven heb gewoond. Daarna zijn we verhuisd naar het Brabantse Uden en sinds 2011 woon ik in Venlo. Ik ben voor de liefde naar Limburg gekomen en dat bevalt erg goed.  

Na mijn middelbare school in Uden te hebben afgerond ben ik in Den Bosch de opleiding Personeel & Arbeid gaan volgen aan de Avans Hogeschool. Tijdens mijn studie heb ik als stagiaire de functie van HR-medewerker ingevuld bij Hutten in Veghel. Na het behalen van mijn diploma ben ik er als recruiter verder gegaan en later uitgegroeid tot HR-adviseur. Tijdens mijn bijna tienjarige loopbaan bij Hutten heb ik alle facetten van het HR-vak kunnen ervaren en ben ik veel onderweg geweest om advies te geven.

Na een klein decennium vond ik het tijd worden voor iets anders en kwam Forta4u op mijn pad. Ik fungeer binnen Forta4u als allround HR-adviseur voor zowel de directie als de medewerkers. Ik beantwoord alle vraagstukken die voorbij komen. Het leuke aan mijn werk is de veelzijdigheid. Ik probeer er altijd voor iedereen het beste uit te halen. Op het zakelijke en het menselijke vlak.  

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn gezin op pad te gaan. Een lekkere boswandeling, een dagje uit of gewoon even een heerlijke bak koffie drinken in het centrum van Venlo. Koken is helaas geen hobby van me, lekker eten wel. Daarom zorg ik er voor dat er voor mij gekookt wordt. Of ik ga lekker lekker uit eten als het kan. 

Wat sport betreft ben ik altijd een fanatiek hockeyster geweest. Helaas heb ik moeten stoppen vanwege een blessure. Op dit moment probeer ik twee keer per week te hardlopen. Eerlijk gezegd heb ik het echte hardloopgen nog niet ontwikkeld, maar achter de kinderen aanrennen is eigenlijk al een dagelijkse workout. 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

2 + 3 =