Bart Jacobs

Bart Jacobs

Bart
Jacobs

Jobcoach

Jobcoach

Mijn naam is Bart Jacobs. Ik ben geboren en getogen in Maasbree. 
Sinds 2005 woon ik met mijn vriendin en onze twee kinderen in Venlo. Ik houd ervan om leuke dingen te doen met mijn gezin, familie en vrienden. Met mijn vrienden ga ik regelmatig naar VVV waar ik een seizoenskaart heb. Naast mijn bezoekjes aan stadion De Koel sport ik regelmatig.   

Mijn werkverleden bestaat uit zorg, coachen en het helpen van anderen. Ik heb zestien jaar ervaring opgebouwd binnen het werkveld zorg en welzijn. Mijn werkzaamheden waren zeer divers. Zo heb ik mij met verschillende doelgroepen, ziektebeelden en methodieken bezig gehouden. Eén van die methodieken was gericht op de bewustwording van attitude en gedrag. Deze methodiek pas ik tegenwoordig toe in mijn werk als jobcoach van Forta4u.

Verder ben ik een aantal jaren ploegleider geweest van Equipe Mont Ventoux. Een organisatie die jongeren met een beperking aanmoedigt om meer te bewegen, mentaal te ontspannen en te werken aan hun ontwikkeling op persoonlijk en sociaal vlak. Mijn taak was het trainen en coachen van de wielerploeg jongeren en hun buddy´s. Om tot deze succeservaring te komen moest ik samen met de buddy´s omstandigheden creëren waardoor de jongeren optimaal konden presteren. 

Ik heb een zorghart. Dat is mijn drijfveer. Iedereen verdient op welke manier dan ook een plek in de onze samenleving. Als jobcoach kan ik hier een steentje aan bijdragen en dat maakt mij gelukkig. Ik vind het belangrijk om open, betrouwbaar en eerlijk te zijn. Een vertrouwensrelatie opbouwen met een klant behoort tot mijn sterke punten. De basis om verder te groeien. De klant zelf vormt het proces, de taak aan mij om hem of haar te coachen en te begeleiden.

Ik stel altijd twee vragen. Wat kan de klant? En waar heeft hij of zij mij nodig? Mijn kwaliteiten komen het beste tot uiting op het moment dat ik mezelf kan uitdagen en prikkelen. Ik vind het daarom erg prettig en belangrijk als dit door mijn omgeving gebeurt: mijn collega´s en klanten. Daag me uit en we maken er samen een succesverhaal van!

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

2 + 4 =