Cindy Sternfeld

Cindy Sternfeld

Cindy
Sternfeld

Afdelingssecretaresse

Afdelingssecretaresse

Mijn naam is Cindy Sternfeld. Ik ben geboren in Tegelen, maar al snel naar Venlo verhuisd waar ik tegenwoordig samenwoon met mijn vriend en onze hond. Ik ben een echte dierenliefhebber. Na het afronden van mijn middelbare school ben ik de opleiding tot dierenartsassistente gaan volgen. Deze heb ik in 2014 afgerond.

De mogelijkheden waren beperkt om in de dierenbranche aan de slag te gaan. Ik heb van 2014 tot en met 2017 een hondentrimsalon gerund, maar het was niet makkelijk om rond te komen van deze inkomsten. Daarop ben ik aan de slag gegaan bij een schoonmaakbedrijf. Dit bedrijf plaatste zijn werknemers bij ondernemingen om op locatie schoon te maken. Zo kwam ik bij Forta4u terecht. Mijn huidige collega Bart Jacobs vroeg op een gegeven moment aan mij of ik het zag zitten om als vervanger op te treden van Noël Verkooijen. Zij ging met zwangerschapsverlof. Een prachtige kans die ik met beide handen heb aangegrepen. Het heeft er zelfs toe geleid dat ik na de terugkeer van Noël bij Forta4u ben kunnen blijven in de rol van afdelingssecretaresse.   

In mijn vrije tijd sport ik ontzettend veel. Ik doe aan yoga, kracht- en stabiliteitstraining.  Deels omdat ik het leuk vind, maar zeker ook om mijn lichaam zo sterk mogelijk te houden. Ik kamp namelijk met fibromyalgie. Een aandoening die er voor zorgt dat ik veel last heb van mijn spieren en gewrichten. Niet leuk, maar mijn vechtlust en positiviteit houden mij op de been. Ik geef nooit op. Daarnaast werk ik in een gezellige en geborgen omgeving. Dat geeft mij veel energie en zelfvertrouwen. Bij Forta4u ben ik met open armen ontvangen en wordt er een arm om je heen geslagen als dat nodig is. Iedereen is evenveel waard en dat maakt dit bedrijf zo bijzonder. 

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

12 + 14 =