Felicia de Vries

Felicia de Vries

Felicia
de Vries

Jobcoach

Jobcoach

Mijn naam is Felicia de Vries en ik woon samen met mijn man in Almere. Ik ben met mijn zus opgegroeid bij mijn moeder in Duivendrecht. Een mooi en klein dorp waar ik altijd met veel plezier heb gewoond. Daarna ben ik eerst met mijn man naar Amstelveen verhuisd en uiteindelijk zijn we in ons droompaleisje in Almere terecht gekomen.

In mijn vrije tijd ben ik vier keer per week in de sportschool te vinden. Ik volg er verschillende groepslessen, waaronder bodycombat en xcore, maar ik hang ook graag aan de gewichten. Verder vind ik het heerlijk om te shoppen en lekker met mijn man thuis op de bank series te kijken. 

Ik heb de opleiding Maatschappelijke Zorg aan het ROC in Amsterdam gevolgd en daarna nog de studie Maatschappelijk Werk & Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Aan laatstgenoemde school heb ik verder nog een masterclass Integriteit behaald. 

Door de jaren heen heb ik diverse stages gelopen met verschillende doelgroepen. Naast mijn studie heb ik zeven jaar als teamleider binnen Albert Heijn gewerkt. Een ontzettend leuke en leerzame periode waar ik veel van heb geleerd. Na mijn studie ben ik begonnen als begeleider in de gehandicaptenzorg. Ik heb drie jaar gewerkt met de doelgroep ernstig meervoudig gehandicapten. Veel voorkomende belemmeringen waren gerelateerd aan autisme. Door verschillende cursussen met betrekking op het autisme spectrum te hebben gevolgd, heb ik mijn expertise op dit gebied verder vergroot. Na die periode van drie jaar wilde ik mij verder ontwikkelen in de psychiatrie waarin ik vervolgens twee jaar heb gewerkt. De ervaring die ik toen heb opgedaan met cliënten met verschillende psychische aandoeningen zijn van onschatbare waarde. 

Na vijf jaar was het tijd om mijn droom na te jagen: een baan vinden waarin ik samen met een klant een proces doormaak, doelen mee ga stellen en probeer te halen, en op deze manier mijn enthousiasme in kwijt kan. Forta4u heeft mij deze kans geboden.

Ik ben iemand waar niets teveel voor is. Geen enkele uitdaging ga ik uit de weg. In mijn coaching vind ik het belangrijk om ieder persoon op een respectvolle en gelijkwaardige manier te behandelen, een luisterend oor te bieden, maar ook oprechte interesse in het leven van deze persoon te tonen. Het motiveren en stimuleren van iemand om het beste uit de dag te halen vind ik een belangrijk onderdeel. Ik wil dat een kandidaat zich veilig en vertrouwd bij mij voelt. Zo kunnen wij samen aan een ontzettend mooie toekomst werken.

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

11 + 2 =