Frank Peeters

Frank Peeters

Frank
Peeters

Teamleider/Jobcoach

Teamleider/Jobcoach

Mijn naam is Frank Peeters. Ik ben geboren en getogen in Baarlo, maar inmiddels al langere tijd woonachtig in Venlo. Mijn grootste hobby is voetballen. Ik heb van mijn negende tot en met mijn zestiende in de jeugdopleiding van VVV gespeeld waar ik uiteindelijk door persoonlijke omstandigheden zelf ben gestopt. Tegenwoordig voetbal ik bij de amateurs van Wittenhorst.

Nadat ik was gestopt bij VVV ben ik me gaan richten op mijn maatschappelijke carrière. Dit vond ik erg lastig in het begin. Via verschillende studies en banen kwam bij mij het besef dat ik werk wilde gaan doen waarmee ik anderen kan helpen. Mensen die hulp en steun nodig hebben om te participeren in de maatschappij. Ik was 24 jaar oud toen ik de opleiding tot jeugdzorgwerker ging volgen. Vier jaar later had ik mijn diploma op zak!

Ik ben vervolgens aan de slag gegaan bij de GGZ-instelling waar ik tijdens mijn studie al werkzaam was. Tijdens mijn jaren binnen de geestelijke gezondheidszorg heb ik geleerd hoe belangrijk het is om maatwerk te leveren waardoor cliënten kunnen verzelfstandigen. Dit verbetert hun kwaliteit van leven. Ik haalde ontzettend veel voldoening uit dit werk. Ik heb werkervaring opgedaan in de begeleiding van jongeren en volwassenen, (arbeidsmatige) dagbesteding, in het beschermd wonen en ambulante begeleiding. 

Nadat ik mij vijf jaar voornamelijk had bezig gehouden met groepsbegeleiding binnen de GGZ, wilde ik mij meer gaan focussen op het vlak van persoonlijke begeleiding. Na een interessant en goed gesprek met eigenaresse Giselle Vluggen en regiomanager Imo Selen van Forta4u werd ik eind 2017 aangesteld als jobcoach. 

Je bent als jobcoach een spin in het web aangezien je moet denken in oplossingen voor meerdere betrokken partijen. Je komt in lastige situaties terecht door uiteenlopende zaken die allemaal prominent meespelen. Denk aan wet- en regelgeving, de belangen van werkgevers en cliënten met allerlei problematieken. Dat is een ontzettend mooie uitdaging en tegelijkertijd werk dat bij mij past. Ik heb namelijk de kwaliteit om op verschillende niveau´s met mensen te levelen.

Begin 2019 heb ik een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan door te vertrekken naar het oostelijk halfrond waar ik ruim een jaar door Australië, Indonesië. Filipijnen en Vietnam heb gereisd. Na deze gebieden te hebben verkend sta ik voor een ontdekkingsreis in eigen land. In de zomer van 2020 ben ik teruggekeerd bij Forta4u waar ik fungeer als teamleider, jobcoach en re-integratiebegeleider van onze nieuwe vestiging in Den Bosch. De uitdaging om een nieuwe vestiging op te starten als vooruitgeschoven pion in en rond de hoofdstad van Brabant geeft me ontzettend veel energie. Ik ben ervan overtuigd dat Forta4u evenals in Venlo, Nijmegen en Amsterdam succesvol gaat zijn met de visie en werkwijze die wij Forta4u uitdragen. 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

8 + 13 =