Imo Selen

Imo Selen

Imo
Selen

Vestigingsmanager

Vestigingsmanager

Mijn naam is Imo Selen en ik woon samen met mijn vriendin in Venlo. Ik ben geboren en getogen in het pittoreske Tegelen waar ik tot mijn 24ste heb gewoond. Voetballen doe ik nog altijd in mijn geboorteplaats bij Sportclub Irene. Ik speel in het eerste elftal. Sport is één van mijn grootste passies. Ik heb een enorme competitieve drang. Zelfs met een potje darten tijdens de pauze op mijn werk wil ik winnen. Hartstikke leuk, maar het stellen en behalen van doelen in teamverband vind ik het allermooiste. Deze facetten komen natuurlijk ook terug in mijn werk als vestigingsmanager van Forta4u. Naast het werken en sporten breng ik graag tijd door met mijn vriendin, familie en vrienden.

Ik heb de hbo-opleiding Sport- en Bewegingseducatie gevolgd en afgerond op de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Hierna ben ik aan de slag gegaan als activeringsinstructeur in het asielzoekerscentrum van Echt. In deze hoedanigheid heb ik me bezig gehouden met het organiseren van sportactiviteiten en evenementen voor de bewoners, en begeleidde ik hen richting het verkrijgen van vrijwilligerswerk. Het begeleiden van mensen met een achterstand in onze samenleving gaf me ontzettend veel voldoening. Dit heeft me eind 2016 bij Forta4u gebracht waar ik in eerste instantie als jobcoach aan de slag ben gegaan.  

Het coachen van mensen en samen doelen stellen zijn facetten in het leven die mij enorm veel energie geven. Met met mijn team stel ik optimistische doelen en gaan we efficiënt te werk om deze doelen te bereiken. Als vestigingsmanager vind ik het belangrijk om tussen de jobcoaches te staan en niet er boven. Dat geldt ook voor de jobcoaches die onze klanten begeleiden. Vertrouwen geven, openstaan voor andere ideeën en een gezonde dosis arbeidsethos vormen de basis in ons werk waardoor er een veilige omgeving wordt gecreëerd waarbij iedereen open en eerlijk durft te zijn. Werkplezier staat bij Forta4u voorop. 

We streven ernaar dat iedereen gelukkig is in zijn werk en er met veel plezier naar toe komt, zodat onze positieve mindset een aanstekelijke werking heeft op de klanten. Bij hard werk hoort overigens een stuk ontspanning. Aan het einde van de werkweek plannen we regelmatig een vrijdagmiddagborrel of een uitje in. Daarnaast organiseren we activiteiten voor onze klanten. We nodigen ze uit om samen met ons iets te ondernemen. Dat vinden we ontzettend belangrijk om hun sociale kring en het ´wij-gevoel´ te vergroten. Dit zorgt er voor dat we met z´n allen, werknemers en klanten, een hecht team zijn.     

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

3 + 12 =