Lian Lenssen

Lian Lenssen

Lian
Lenssen

Jobcoach/Casemanager

Jobcoach/Casemanager

Mijn naam is Lian Lenssen. Ik woon nog altijd in mijn geboorteplaats Baarlo. Vaak vertellen mensen bij het horen van de naam ´Baarlo´ aan mij dat ze het dorp van de stockcarraces kennen. ´Daar ben ik vroeger ook geweest´, zeggen ze dan. Het stockcarvirus stroomt door mijn aderen. Stockcarracen is mijn grootste hobby. Samen met mijn man en twee zonen vormen we een stockcarteam. De mannen sleutelen aan de stockcar en ik verzorg de catering en de uitrustingen. Eenmaal op de baan moeten mijn mannen het doen, maar iedere overwinning is van ons samen.

Samen. Dat woord vormt de rode draad in mijn leven. In mijn werk als reïntegratiecoach van Forta4u – waar ik al zes jaar met veel passie en plezier werk – doen we alles samen, met collega´s en kandidaten. We werken samen aan een betere toekomst voor onze klanten. Een passende werkplek vinden voor een klanten voelt als een overwinning. Ik begeleid mensen met uitkeringen in de vorm van Wajong, WIA, Ziektewet en WW in hun zoektocht naar een baan.

Als ervaringsdeskundige kan ik me goed inleven in de klanten. Door lichamelijke klachten kon ik mijn vorige baan binnen de zorg niet meer uitoefenen en moest ik na twee jaar zelf begeleid worden richting een passende werkplek. Ik wist totaal niet wat ik kon of mocht verwachten, maar het pakte allemaal erg goed uit. Ik kwam in een reïntegratietraject terecht waarin met dank aan mijn begeleider een nieuwe uitdaging vond. Deze ervaring neem ik vanzelfsprekend mee in de begeleiding van klanten die door ziekte zijn uitgevallen en op zoeken moeten naar een andere baan. 

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is voor de klant om met de juiste begeleiding een passende werkplek te vinden. De baan krijgen is pas de eerste stap, vervolgens is het belangrijk dat de klant zijn werk kan behouden middels goede begeleiding. Daar moeten wij zorg voor dragen. Samen vormen we een team en nemen we enkel genoegen met de overwinning.

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

14 + 11 =