Lise de Jong

Lise de Jong

Lise
de Jong

Jobcoach i.o.

Jobcoach i.o.

Mijn naam is Lise de Jong en woonachtig in Nijmegen. Ik ben geboren en getogen in het Brabantse Boxtel. Momenteel ben ik aan mijn laatste studiejaar bezig van de hbo-opleiding Ergotherapie. Eerder heb ik de opleiding Wellness & Lifestyle afgerond. Ik loop van februari tot en met juni mijn eindstage bij Forta4u. Gedurende mijn vorige en huidige opleiding, en de daarbij behorende stages heb ik al enige ervaring opgedaan in het werken met verschillende doelgroepen. Voor mij als doener word ik het vrolijkst van het contact met de klanten. Ik wil er voor zorgen dat iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Iedereen verdient een mooie plek in de samenleving en daar wil ik mijn bijdrage aan leveren. Als ergotherapeut in opleiding wil ik mij tijdens mijn periode bij Forta4u verder ontwikkelen op het gebied van jobcoaching en reïntegratie.

Ik ben een leergierig en energiek persoon. Naast mijn opleiding werk ik als ambassadeur en mantelzorgondersteuner bij Mantelaar. Zo af en toe help ik als verkoopmedewerker nog mee in de loft boutique Hello Den Bosch in de gelijknamige stad. Verder houd ik ervan om lekker te borrelen en te eten met mijn vrienden. Ik ben altijd in voor een feestje. Naast al die gezelligheid vind ik het ook belangrijk om mijn conditie op peil te houden. Daarom ben ik wekelijks in de sportschool en op de tennisbaan terug te vinden.

Het ontvangst bij Forta4u was hartelijk en warm. Ik voel me helemaal thuis. Het is erg prettig om gewoon jezelf te zijn. Ik heb er erg veel zin in om met dit jonge, frisse team aan de slag te gaan, de klanten beter te leren kennen en mezelf ontwikkelen.

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

1 + 9 =