Maureen Drabbels

Maureen Drabbels

Maureen
Drabbels

Jobcoach

Jobcoach

Ik ben Maureen Drabbels en woon samen met mijn vriend in Leunen. Mijn roots liggen in Heide, een klein dorpje in de buurt van Leunen. Hier ben ik letterlijk groot geworden tussen de appels- en perenbomen van het bedrijf dat mijn ouders runnen. Ik ben van jongs af aan al een fanatieke sportster. Zelf speel ik in het Leunse korfbalteam Oranje-Wit en train ik er nog een jeugdteam. Tevens ben ik actief als lid van de jeugdcommissie. Zoals je leest is korfbal mijn passie en een geweldige ontspanning gedurende de week. Verder vind ik het leuk om een avondje door te brengen met mijn vriendinnen. Een avond thuis op de bank zitten is trouwens ook niet verkeerd.

In de zomer van 2018 heb ik de opleiding Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Ik ben vervolgens al snel aan de slag kunnen gaan bij Forta4u als jobcoach. De kennis die ik tijdens mijn studie heb opgedaan heeft veel raakvlakken met mijn werk als jobcoach. Als jobcoach bewandel ik samen met iedere klant een persoonlijke route om een effectieve en prettige ontwikkeling tot stand te brengen. Een zeer belangrijk aspect tijdens dit proces is het opbouwen van een sterke vertrouwensband. Ik wil meer betekenen voor de klant dan alleen werk verschaffen. We vormen een team en dat betekent dat een klant wil laten stralen. De gemoedstoestand van iemand is afhankelijk van zijn persoonlijke omgevingsfactoren. Die beïnvloeden je zowel in positieve en negatieve zin. Als jobcoach is het belangrijk om daar op in te spelen. Dat extra stapje zetten, of net dat zetje in de rug om de klant vooruit te helpen. Dat helpt bij het vinden van stabiliteit. Hoe doe ik dat dan? Door voortdurend in gesprek te blijven. Praten, maar vooral ook luisteren naar de klanten hoe hij of zij tegen de situatie aankijkt. Dat zorgt er voor dat we de juiste route bewandelen. 

Ik ben een rustig, meegaand persoon met veel geduld. De leiding nemen en sturing geven doe ik in de situaties als daar om wordt gevraagd. Ik sta klaar voor de klant, ik ben degene die luistert naar zijn of haar verhaal om vervolgens samen stappen te zetten. Niet alleen de klant, maar zeker ook de werkgever van de klant is belangrijk voor mij.  In gezamenlijk overleg kunnen we het beste doelen stellen en hier aan werken. 

Ik wil graag alles goed doen, maar besef me tegelijkertijd dat dit niet altijd mogelijk is. Het leven kent obstakels die je moet zien te overwinnen. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst waarin iedereen met een glimlach de dag tegemoet treedt. 

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

3 + 15 =