Natalie Hofstede

Natalie Hofstede

Natalie
Hofstede

Jobcoach

Jobcoach

´Alles wat je aandacht geeft groeit´, is mijn motto. Dat heb ik als moeilijk lerend kind op school ervaren. Deze gebeurtenis heeft mij gesterkt om voor het vak jobcoach te kiezen. Mijn naam is Natalie Hofstede en woonachtig in Venlo. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie. Lekker eten en één of meerdere wijntjes horen er dan bij. Dit combineer ik wel graag met een gezonde levensstijl door bijvoorbeeld iedere week te boksen. Intensief en ontzettend leuk!

Na een lastige start op de basisschool, maar met de juiste aandacht uit mijn directe omgeving en het geloof in mezelf ben ik terecht gekomen op de Fontys Hogeschool in Tilburg. Hier heb ik de studie Human Resource Management afgerond. Tijdens mijn tweede studiejaar ontdekte ik mijn enorme interesse in de doelgroep die een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Iedereen verdient evenveel kansen. Hetgeen we kunnen realiseren door ieder individu de benodigde aandacht te geven. Zo kunnen we iedereen een mooie plek op de arbeidsmarkt bezorgen. Aandacht en zeker ook tijd zijn de sleutels om de deur naar persoonlijke groei te openen.

Wat maakt mij de ideale coach voor jou? Ik kom uit een ondernemersgezin. Mijn ouders hebben een eigen bedrijf en zodoende ben ik opgevoed met de waarden ´hard werken´ en ´afspraken nakomen´. Dit is mij met de paplepel ingegoten en ik hoop dat jij daar ook zo over denkt. Ik vind niets gek of raar, en het is dan ook belangrijk dat je alles aan mij kunt vertellen. Ik ben een luisterend oor om vervolgens het probleem op te lossen. Wat kunnen we er aan doen? En vooral, hoe gaan we dat doen?

Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben altijd bereikbaar en doe er alles aan om iedere klant met plezier naar zijn of haar te laten gaan.

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

11 + 8 =