Noël Verkooijen

Noël Verkooijen

Noël
Verkooijen

Directiesecretaresse

Directiesecretaresse

Mijn naam is Noël Verkooijen, geboren en getogen in Venlo waar ik nog altijd woon met mijn vriend en onze prachtige dochter. Tijdens mijn studie ben ik ook in Venlo gebleven. Na de opleiding als management-assistent/directiesecretaresse te hebben afgerond ben ik meteen bij Forta4u aan de slag gegaan.

Ik liep voor mijn vaste aanstelling al stage bij Forta4u. Dit mooie bedrijf gaf mij de kans om mezelf zowel op privé als maatschappelijk vlak te ontwikkelen. Ik kan dan ook gerust zeggen dat Forta4u mij heeft gevormd tot de persoon die ik nu ben. Officieel ben ik in dienst als directiesecretaresse, maar ik word ook wel vaker als kantoormanager bestempeld of de rechterhand van directrice Giselle Vluggen. Ik ben een duizendpoot en probeer iedereen de helpende hand toe te steken. Ik sta altijd voor je klaar. Is er een probleem? Dan kom je naar mij toe om te praten en het op te lossen.

Een open houding en alles bespreekbaar maken is een belangrijke pijler binnen Forta4u.  Het is essentieel om de ins en outs van ieder individu te weten. Ieder mens is uniek en heeft een persoonlijke benadering nodig om samen tot een optimaal resultaat te komen. 

Forta4u kijkt – zoals ik hierboven al aangaf – specifiek naar iedere persoon. Dat is natuurlijk ook ontzettend belangrijk voor onze kandidaten. We voelen ons voor iedereen verantwoordelijk. Ik durf gerust te zeggen dat Forta4u zich hiermee onderscheid.

Net zoals bij Forta4u houd ik in mijn vrije tijd van gezelschap. Ik onderneem graag iets met mijn vriendinnen. Als collega´s gaan we er ook regelmatig op uit.

De vervlechting van het informele en het formele karakter zorgt er voor dat ik mij helemaal thuis voel bij Forta4u. We werken hard, maar krijgen tegelijkertijd ook veel vrijheid. Daarom hoop ik hier nog lang te blijven.

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

8 + 4 =