Ralf Bouten

Ralf Bouten

Ralf
Bouten

Jobcoach

Jobcoach

Mijn naam is Ralf Bouten en woonachtig in Venlo. Ik ben geboren en getogen in Lomm. Mijn studieperiode heb ik doorgebracht in Heerlen aan de Hogeschool Zuyd. Daar ben ik in 2018 afgestudeerd als ergotherapeut. Als ergotherapeut werk ik omgevings- en oplossingsgericht. Mijn expertise ligt met name in het coachen van klanten met psychosomatische klachten. Het persoonsspecifiek inrichten van de werkomgeving van mijn klant vind ik ontzettend belangrijk. 

Naast Lomm, Heerlen en Venlo heb ik ook nog in Tilburg en het Indiase Bangalore gewoond. Laatstgenoemde plek deed ik aan voor mijn afstudeerproject. Ik ben nog regelmatig in Lomm te vinden. Familie, vrienden en het verenigingsleven staan bij mij hoog in het vaandel. Ik voetbal in het tweede elftal van onze plaatselijke voetbalclub RKDSO. Verder speel ik saxofoon en klarinet bij de harmonie van Lomm. In de zomer kun je me ergens terugvinden in de Noord-Limburgse bossen in het kader van het jaarlijkse kamp van de jeugdvereniging. Ik zit niet graag stil. Gelukkig kreeg ik daarom begin 2018 de mogelijkheid om het jobcoachvak bij Forta4u te betreden. 

Werken als jobcoach sluit naadloos aan bij mijn eigenschappen. Structuur bieden, motiveren, mensen verbinden, flexibel zijn en samenwerken aan een gemeenschappelijk doel: het realiseren van een duurzame plaatsing bij een werkgever. 

De klanten kunnen mij als een goede vriend zien die er voor hen is in moeilijke tijden. Ze moeten zich vrij voelen om te allen tijden contact met mij op te nemen. Ik zorg vervolgens dat er snel en adequaat gehandeld wordt om ons probleem op te lossen. Jouw probleem, is mijn probleem. Samen lossen we dat op, samen nemen we stappen en samen maken we weloverwogen keuzes. Dat betekent wel dat iedere klant zich aan de gemaakte afspraken moet houden. Zo niet, dan ben ik de spiegel die de klant niet graag voor zich ziet. Ik ga voor het maximale en niet voor half werk. Betrouwbaarheid en duidelijkheid zijn belangrijk om onze klanten de juiste weg te laten volgen. Hun weg, die we samen bewandelen. Dat geeft mij iedere dag weer energie. 

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

15 + 10 =