Sierd Janssen

Sierd Janssen

Sierd
Janssen

Beweegcoach/Jobcoach i.o.

Beweegcoach/Jobcoach i.o.

Mijn naam is Sierd Janssen en woonachtig in Tegelen. Ik volg het laatste jaar van mijn opleiding Sport Gezondheid & Management in Nijmegen. Voor deze opleiding ben ik al afgestudeerd als orthobewegingsagoog aan het CIOS in Sittard. Momenteel ben ik bezig aan mijn scriptieonderzoek bij Forta4u.

Ik heb al enige ervaring opgedaan in het werken met verschillende doelgroepen. Ik heb onder meer stage gelopen bij SGL in Baarlo en de Vijverhofschool in Tegelen. Ik merkte tijdens deze werkzaamheden dat het steeds weer klikte tussen mij en de diverse karakters. Dat boeide mij enorm. Daardoor ben ik bij Forta4u terechtkomen. Ik krijg de kans om mijn scriptieonderzoek uit te voeren. Het onderwerp is het onderzoeken van de functie van een beweeg- en sportproject. Is sport een middel om kandidaten te helpen in de ontwikkeling van hun sociale- en werknemersvaardigheden zodat de klanten uiteindelijk eerder in aanmerking komen voor een betaalde baan? Daarnaast ga ik op de langere termijn een aantal jobcoachtrajecten uitvoeren.   

In de avonduren en in het weekend ben ik voornamelijk bezig met mijn grootste passie: voetbal. Een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik speel net zoals onze vestigingsmanager Imo in het eerste elftal van Sportclub Irene. Verder train ik een jeugdteam van Irene en ben ik ook nog werkzaam als receptiemedewerker bij de sportschool Health & Racketclub. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar Netflix met mijn vriendin en ga ik op stap met mijn vrienden.

Forta4u is een jong en dynamisch team dat past bij mijn visie: samen aan doelen werken. Daardoor ben ik me snel thuis gaan voelen en blij met de kans dat ik me verder kan ontwikkelen. 

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

3 + 13 =