Sjiva Jochijms

Sjiva Jochijms

Sjiva
Jochijms

Jobcoach

Jobcoach

Mijn naam is Sjiva Jochijms, opgegroeid in Limburg maar al lange tijd woonachtig in Nijmegen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om festivals te bezoeken, geniet ik van lekker eten en heb ik graag familie en vrienden om mij heen. Daarnaast doe ik aan kickboksen en hardlopen.

In 2014 heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening afgerond in Nijmegen. Na mijn studie heb ik rondgereisd. Ik wilde meer van de wereld zien. Vervolgens heb ik binnen uiteenlopende organisaties werkervaring opgedaan waardoor ik met verschillende doelgroepen heb kunnen werken. Medio 2019 ben ik gestart bij Forta4u waar ik met veel plezier werk. Ik ontmoet verschillende mensen en organisaties. Zeer interessant. Ieder mens heeft een uniek verhaal waar ik graag naar luister en van kan leren. Mijn oprechte interesse breng ik over op mensen waardoor ze zich gehoord voelen. Samen een proces doormaken, waarbij ik het leuk vind om resultaatgericht te werken, geeft mij energie.

Het is voor mij belangrijk om samen de volgende stap te zetten in het leven van een klant. Participeren speelt hierbij een voorname rol, zowel in een betaalde als niet betaalde baan. Om een klant zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen vind ik het tevens belangrijk om in kaart te brengen hoe de omgeving van de klant er uit ziet.

Werken met klanten die gedragsproblemen vertonen of een forensische achtergrond hebben, zie ik als een uitdaging, die ik graag aan ga. In mijn werk als jobcoach probeer ik voor iedereen een gelijkwaardige en respectvolle samenwerking tot stand te brengen. Mijn motto luidt: ´doen wat je zegt en zeg wat je doet´. Ik handel op basis van gevoel en intuïtie, hetgeen er voor zorgt dat ik eerlijk en direct in mijn communicatie ben. Soms misschien te eerlijk en direct. Het werken met mensen blijft me interesseren en ik hoop mij dan ook in de rol van jobcoach verder te ontwikkelen als persoon en professional.

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

7 + 8 =