Stan Keijzers

Stan Keijzers

Stan
Keijzers

Vestigingsmanager/Jobcoach

Vestigingsmanager/Jobcoach

Mijn naam is Stan Keijzers en woonachtig in Amsterdam. Ik ben opgegroeid in Venray waar ik tot mijn 28ste heb gewoond. Ik ben een zeer sportief persoon. Minimaal vier keer per week ben ik terug te vinden in de sportschool. Dat vind ik ontzettend belangrijk om mezelf fit en fris te houden. In fysieke en mentale zin. Ik ben behoorlijk competitief ingesteld en maak ergens al snel een spelletje van. Naast mijn fitnessactiviteiten ga ik graag op wintersport. Tijd doorbrengen met familie en vrienden vind ik ook ontzettend leuk.

Na mijn opleiding Sport Gezondheid & Management te hebben afgerond ben ik diverse traineeships gaan volgen bij een financiële instelling. In deze periode kwam ik erachter wat ik vooral niet wilde. Het heeft mij geleerd om vooral hetgeen te gaan doen waar ik plezier uit haal en energie van krijg. Deze ervaring wil ik dan ook altijd overbrengen op mijn kandidaten. Daarnaast wil ik graag sport inzetten als middel om meer klanten met een een afstand tot de arbeidsmarkt sociaal te activeren.

Naast mijn rol als jobcoach vervul ben ik tevens vestigingsmanager voor ons team in de regio Amsterdam. Ik doe mijn werk met ontzettend veel passie. Het is voor ieder persoon van belang dat hij of zijn in zijn kracht wordt gezet en de vrijheid ervaart om eigen keuzes te maken en op deze manier een persoonlijke groei door te maken.

Vertrouwen staat bij ten alle tijden op de eerste plaats. Bij iedere samenwerking met klanten, opdrachtgevers, collega´s of wie dan ook. Vertrouwen krijgen en geven is van eminent belang voor een vruchtbare samenwerking. Dit vereist aanpassingsvermogen om op verschillende niveau´s met uiteenlopende partijen hetzelfde doel te bereiken. Duurzame plaatsing staat bij mij voorop. Ik zie het als mijn taak om ervoor te zorgen dat het profiel van de klant naadloos aansluit op het gevraagde functieprofiel van de werkgever. 

Voor de klant is het belangrijk dat wij als jobcoaches inzoomen op zijn omgevingsfactoren. Het is belangrijk om een stabiele omgeving te creëren zodat hij of zij de volgende stap kan maken. Daar ligt mijn kracht. Ik haal snel de essentie uit iemands verhaal en weet vervolgens gericht de juiste vervolgstappen te maken.   

 

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

12 + 14 =