Wilbert Vluggen

Wilbert Vluggen

Wilbert
Vluggen

TWEE TAKKEN, ÉÉN MISSIE

Ik ben een liefhebber van cijfers en heb weinig met letters. Zo kun je mij het beste omschrijven als bedrijfseconoom. Op deze manier vul ik mijn vrouw Giselle Vluggen in de tweekoppige directie van onze Forta4u Company perfect aan. Ik ben een introvert persoon die achter de schermen op zijn best is in het regelen van financiële zaken, terwijl Giselle met haar extraverte karakter de filosofie en werkwijze van onze onderneming uitdraagt. Daarom ben ik verantwoordelijk voor onze zusteronderneming Tyruz (www.tyruz.nl) Forta4u en Tyruz zijn twee takken van sport, maar hebben één missie: welzijn creëren voor de medemens.

Waarom Tyruz? Dan gaan we eerst even terug naar de geboorte van Forta4u in 2010. Op dat moment werkte ik nog als bedrijfskundig en financieel manager voor verschillende bedrijven. Forta4u maakte al snel een enorme groei door. De conclusie was dat de organisatie uitgebreid moest gaan worden. Dat hebben we gerealiseerd door Tyruz in 2015 op te richten als dé financiële ontzorger. Vanaf dat moment ben ik met Tyruz Forta4u gaan ondersteunen en adviseren.

De opdrachtgevers die onze kandidaten aannemen krijgen te maken met subsidies. Een positieve zaak, maar tegelijkertijd eentje waar ontzettend veel regelwerk bij om de hoek komt kijken. Dat kan een struikelpunt vormen. Met de komst van Tyruz wordt dit probleem weggenomen. Tyruz regelt financieel gezien alles. Verlonen, loonwaarde, subsidies en noem het allemaal maar op. Wij zijn de detacheringspartner voor opdrachtgevers die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen door banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te creëren. Hoe simpel wil je het hebben?

Giselle kan zich met haar jobcoaches dankzij Tyruz volledig focussen op de maatschappelijke inhoud. Ontzettend belangrijk gezien de specifieke aandacht die onze doelgroep van Forta4u nodig heeft. Zorgen en ontzorgen. Een win-win-situatie.

Groeten Wilbert Vluggen (directeur Forta4u Company)

Stuur een bericht

Laat onderstaand een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vestiging

12 + 14 =